Verkoopstyling is het verkoop klaar maken van een woning met als doel snellere verkoop tegen de hoogste prijs!

Diensten & tarieven


Intake gesprek tevens een eerste BLIK

Het eerste intake gesprek is altijd gratis. Besluit u gebruik te willen maken van BLIK Styling dan maak ik een offerte op maat, waarin alle afspraken staan die besproken zijn.

Blik verkoopstyling pakket 1 scherpe BLIK

Uitvoering van restylen van heel uw woning met gebruik van eigen middelen en accessoires.
€ 395,-


Blik verkoopstyling pakket 2 BLIK vanger

Uitvoering van restylen van heel u woning en tuin met uw eigen middelen en accessoires. Toevoegen van accessoires door BLIK Styling uitgezocht en ingekocht. Het budget hiervoor is van te voren samen met u vastgesteld maar varieert meestal tussen de € 200,- en € 500,- De accessoires blijven uw eigendom.

Boekt u deze styling dan is de woningfotografie GRATIS.
€ 595,-
(zonder het budget voor de accessoires)


Blik verkoopstyling pakket 3 Weidse brede BLIK

Uitvoering van restylen van de gehele woning, garage/schuur en tuin met eigen middelen en toevoegen van een accessoire pakket t.w.v. € 500,- door BLIK Styling uitgezocht en ingekocht. Dit accessoire pakket blijft uw eigendom.

Boekt u deze styling dan is de woningfotografie en 2 maal een finishing Touch styling GRATIS.
€ 1.195,-


Gastvrouw service en/of Finishing Touch

Of wel; u heeft op heel korte termijn een bezichtiging en u krijgt het niet voor elkaar de boel glad te trekken? Dan kunt u altijd even bellen en BLIK doet het voor u! De woning zal er weer fris en verzorgd uitzien! Uw woning zal sneller verkocht worden.

Gastvrouw service en finishing Touch styling is alleen mogelijk als er al een styling door BLIK heeft plaatsgevonden. Echter ben ik geen makelaar en zal dus geen advies geven over de woning, ook ga ik er wel van uit dat de woning voor de bezichtiging door u is schoongemaakt.

€ 125,- voor een dagdeel inclusief gastvrouw service.
€ 50,- voor alleen een finishing Touch styling.


Fotoreportage

Enkel een professionele fotoreportage door BLIK Styling laten verzorgen kan natuurlijk ook, na de punten op de I gezet te hebben ga ik dan direct aan de slag, zonder uitvoerig te restylen. De foto’s worden aangeleverd op een USB stick en zijn direct te gebruiken.

Aantal foto’s is minimaal 18 stuks.
€ 150,-


Klussen

Vaak helpt het om toch nog even de struiken te laten snoeien, dat wandje te witten of die plinten vast te zetten, in mijn netwerk heb ik betrouwbare bedrijven geselecteerd. Ze staan garant voor vakwerk en zijn scherp geprijsd. Afhankelijk van de werkzaamheden prijs volgens offerte.

Meubel verhuur

Het is mogelijk voor leeg staande woningen via BLIK Styling meubelen te huren.